Ordfører Vidar Eltun (f.v.), Wolfgang Mysliwietz i Strabas, nabo Siv Vestrheim og prosjektleder Odd Erik Haugen Bilde: Statens vegvesen

Hull i Rødølstunnelen

Gjennomslagssalven gikk like etter klokken fire torsdag ettermiddag i den 2 km lange tunnelen under Filefjell forrige torsdag.

 

Wolfgang Mysliwietz er prosjektleder for den østerriske entreprenøren Strabag som driver veiprosjektet, og han var godt fornøyd med at de endeleg kunne feire gjennomslag i Rødølstunnelen.

– Jeg vil takke alle som har gjort dette mulig. Vi har et tunnelteam som består av mange nasjonaliteter, og de har stått på her inne i fjellet. Som et lag får vi ting til sammen, sa Mysliwietz.

Statens vegvesen sin prosjektleder Odd Erik Haugen gratulerte Strabag med gjennomslaget, og han trakk frem at det er godt å se at de har kommet så langt i prosjektet uten skader med fravær.

– Jeg vet de har hatt mange utfordringer med tunnelen, spesielt i starten, og med løsmasser under Kongevegen. Nå må de ha lykke til med resten av prosjektet og ferdigstilling av tunnel og vei, sa Haugen.

Les hele saken på vareveier.no

Det viktigste fra de siste dagene

Vil stikke kjepper i hjulene

Tar tak i klimadebatten

Grå – men langt fra kjedelig


geo365 Nyhetsbrev

* = required field

0 Comments